Blagovne znamke

Schaeffler

Schaeffler

Štiri blagovne znamke podjetja, LuK, INA in FAG, ponujajo sisteme za spenjanje, sisteme za sprostitev sklopke, dele motorja in prenosa ter dele šasije vozila. Poleg tega pod blagovno znamko REPXPERT razvija storitvene storitve za garaže (usposabljanje, pripravo posebnih storitev ali stroko

www.schaeffler.com

Bosch

Bosch

Avtomobilska branža predstavlja največji delež prodaje družbe Robert Bosch GmbH. V svetovnem merilu je Bosch eden največjih proizvajalcev in dobaviteljev avtomobilske opreme za primarno vgradnjo. Na poprodajnem trgu ponujajo izdelke in storitve, ki sodijo v svetovni vrh. Pohvalijo se lahko z izdelki

www.bosch.sk

ZF

ZF

Družba ZF Services je mednarodno podjetje, ki ima proizvodne obrate v Nemčiji, Španiji, Slovaški, Braziliji, Mehiki in Južni Afriki. V naši ponudbi imamo skoraj 4000 njihovih artiklov. Ukvarjajo se s proizvodnjo amortizerjev, sklopk in avtomatskih menjalnikov, za osebna in tovorna vozila. Njihove ar

www.zf.com

Continental

Continental

Spoločnosť Continental od svojho založenia v roku 1871 pracuje na jedinom cieli: zaisťovať bezpečnosť na cestách bez kompromisov, s komfortom a potešením. Špecializuje sa na výrobu pneumatík, brzdových systémov, elektronických stabilizačných systémov, tachografov a ďalších súčiastok.

www.continental-corporation.com/sk-sk

Castrol

Castrol

Castrol zaobjema vrsto neodvisnih servisov, trgovin z avtoopremo in bencinskih črpalk. Ponujajo tudi motorna olja in olja za menjalnike, multi-funkcionalne dodatke za gorivo, zavorno in hidravlično tekočino, hladilno tekočino in tekočino za pranje, masti, olja za motorna kolesa, čolne, ...

www.castrol.com

COMMA

COMMA

Paleta izdelkov angleške družbe Comma vključuje visoko kakovostna motorna olja ter avto kemijo. Sodelujejo tudi v formuli 2.

www.commaoil.com

KYB

KYB

Japonsko podjetje KYB je eden največjih svetovnih proizvajalcev amortizerjev za trg OE. Kvaliteta njihovih delov na poprodajnem trgu ne odstopa od originalov (OE). Vsak teden proizvedejo več kot 1 milijon amortizerjev. KYB Europe GmbH ponuja najboljši kakovostni razred svojih izdelkov in storitev. D

kyb-europe.com/

Magnum Technology

Magnum Technology

Ponudba podjetja Magnum Tehnology zajema širok spekter amortizerjev, vzmeti in drugih artiklov. Proizvodnja rezervnih delov temelji na kakovosti in odličnosti tehničnih parametrov. Funkcionalne lastnosti njihovih artiklov so primerljive z originali. Blagovno znamko Magnum Technology je mogoče kupiti

www.magnum-technology.com/

TRW Automotive

TRW Automotive

TRW Automotive je ameriško podjetje, ki deluje v avtomobilski industriji že 107 let. Njihovi izdelki so namenjeni izboljšanju varnosti in udobja vožnje. Svoje dele dobavljajo za več kot 40 velikih proizvajalcev vozil. So vodilno podjetje na področju avtomobilskih varnostnih sistemov kot so napredno

www.trwaftermarket.com/en/

LESJÖFORS

LESJÖFORS

Nordijski proizvajalec Lesjöfors ponuja najširši spekter vzmeti (plinske, listnate,...) na tržišču, z zagotovljeno kakovostjo. Glavna konkurenčna prednost podjetja so lastna proizvodnja, širok nabor artiklov ter učinkovita logistika in storitve.

www.lesjoforsab.com/default-uk.asp

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Magneti Marelli, je znani italijanski proizvajalec in distributer rezervnih delov za osebna in gospodarska vozila. Za podjetje je značilen zelo širok asortiman izdelkov. So tudi glavni dobavitelj delov za večino večjih vozil.

www.magnetimarelli.com/

ATE

ATE

Družba ATE je v avtomobilski industriji sinonim za kakovost, na kateri gradijo svoj ugled. Izdelujejo kompletne zavorne sisteme, kot tudi orodje in opremo za strokovno vgradnjo. ATE-jevi izdelki so vodilni na poprodajnih in OE trgih.

www.ate-brakes.com/

Brembo

Brembo

Brembo je svetovno znan proizvajalec zavor in zavornih sistemov. Trenutno deluje na treh kontinentih in ima proizvodne obrate v 12 državah, poleg komercialnih zastopstev na Švedskem, v Franciji in Nemčiji. Svoje proizvode tržijo v več kot 70-ih državah po svetu.

www.brembo.com/en

Textar

Textar

Od leta 1913, je Textar eden vodilnih dobavitelj zavornih sistemov za osebna in gospodarska vozila, na poprodajnih in OE trgih.

textar.com/?lang=sl

ABE (Automotive Brake Engineering)

ABE (Automotive Brake Engineering)

Ponudba ABE (Automotive Brake Engineering) zajema širok spekter rezervnih delov za avtomobilske zavorne sisteme. Proizvodnja temelji na OE kakovosti izdelkov, zato izpolnjujejo vse potrebne standarde. Blagovno znamko ABE ekskluzivno trži Inter Cars.

www.abebrakes.com/

Ferodo

Ferodo

Izdelki znamke Ferodo so med najnaprednejšimi na področju zavornih sistemov. Njihovi izdelki se veliko uporabljajo v motošportu, zato imajo dobro ime tudi na trgih osebnih vozil.

www.ferodo.com/

Delphi

Delphi

Podjetje Delphi se že več kot 100 let ukvarja z razvojem novih tehnologij in proizvodnjo rezervnih delov za vozila. Temeljijo iz dolgoletnih izkušenj na trgih OE in uspešno širijo svoj globalni poprodajni trg. Vodilo podjetja sta razvoj in nove ideje.

www.delphi.com/

Fomar Roulunds SA

Fomar Roulunds SA

FOMAR Roulunds SA je vodilni proizvajalec tornih materialov za avtomobilsko industrijo in med desetimi največjimi proizvajalci v Evropi. V njihovem asortimanu najdete široko paleto zavornih ploščic in zavornih oblog, za osebna in tovorna vozila.

www.fomar.com.pl/en/

OJD QUICK BRAKE

OJD QUICK BRAKE

OJD QUICK BRAKE - danski proizvajalec in podizvajalec kompletnih zavornih sistemov, specializiranih za poprodajni trg. Ponaša se z daleč najširšo paleto zavornih delov in opreme.

www.quickbrake.dk/

Lpr

Lpr

Podjetje LPR je bilo ustanovljeno leta 1952 in je vodilni italijanski proizvajalec zavornih komponent. Trenutno ima proizvodne obrate v dveh državah in skladišča v šestih državah. Svoje izdelke prodajajo po vsem svetu oz. v več kot 76 državah, kar jih uvršča med globalne blagovne znamke.

lprautomotive.com/

Ruville

Ruville

Kot član skupine Schaeffler, je podjetje Ruville v stalnem stiku s proizvajalci avtomobilov po vsem svetu. Ruville je na poprodajnih trgih prisoten globalno in z izdelki najvišjega kakovostnega razreda, prav tako tudi na OE trgih. Vsi deli morajo iti skozi stroga notranja in zunanja testiranja, pred

www.schaeffler.de

SKF

SKF

Švedsko podjetje SKF Group je vodilni svetovni dobavitelj izdelkov, ležajev, tesnil, mehatronike in mazalnih sistemov.

www.skf.com/si/index.html

KANACO

KANACO

KANACO je ekskluzivna znamka Inter Cars-a. Asortiman obsega nabor ležajev za azijske vozila. Kakovost izdelkov KANACO je na ravni vodilnih japonskih proizvajalcev (NSK, Nachi, NTN, Koyo).

intercars.com.pl/en/kanaco--/

BTA

BTA

Ponudba blagovne znamke BTA vključuje: ležaje, ležaji menjalnika, pogonske gredi, ročične gredi in odmične gredi, tesnila za evropska, azijska in ameriška vozila. To znamko je mogoče najti izključno v distribucijskem omrežju Inter Cars!

bta-bearings.com/

Optimal

Optimal

Asortiman nemške blagovne znamke OPTIMAL obsega ležaje koles, za osebna in gospodarska vozila.

www.optimal-germany.com/en/product-lines/wheel-bearing-kits

Febi Bilstein

Febi Bilstein

Febi Bilstein je ena vodilnih svetovnih blagovnih znamk na področju rezervnih delov osebnih in gospodarskih vozil. Njihova ponudba sestoji iz širokega spektra izdelkov.

www.febi.com/en/

SNR

SNR

SNR je eden glavnih akterjev v avtomobilski industriji. Vsi večji proizvajalci imajo zaupanje v strokovnost blagovne znamke, kar pomeni, da je večina vozil v Evropi opremljenih s tehnologijo NTN-SNR. V asortimanu so med drugim jermeni, ležaji, pasovi, celotna napeljava, itd..

www.ntn-snr.com/

MOOG

MOOG

MOOG ®, ki spada v skupino Federal-Mogul, nudi v svojem asortimanu različne dele podvozja. Blagovna znamka je znana po širokem naboru krmilnih sistemov in vzmetenja visoke kakovosti.

www.moogparts.eu/about-us.html

LEMFÖRDER

LEMFÖRDER

Lemförder je del nemške skupine ZF Services. Osredotočajo se na razvoj in izdelavo krmilnih in zavornih komponent, dobavljajo tudi dele za prvo vgradnjo.

aftermarket.zf.com/go/en/lemfoerder/home/

YAMATO

YAMATO

YAMATO vključuje več kot 2000 artiklov iz visoko kakovostnega jekla in gume, za rezervne dele japonskih in korejskih vozil. Ponudba podjetja temelji na strokovnem znanju in izkušnjah, da bi zadovoljili vse večje povpraševanje na spreminjajočem se avtomobilskem trgu. Glavni odliki, te ekskluzivne Int

www.yamatoautomotive.com/

FORTUNE LINE

FORTUNE LINE

FORTUNE LINE je ekskluzivna Inter cars-ova blagovna znamka, ki ponuja dele za vzmetenje, sklepe, opornike, roke, stabilizatorje, ipd.. Asortiman je namenjen predvsem Evropskim vozilom in vozilom znamke Škoda.

www.fortunaline.com.pl/?lang=EN

EXEDY

EXEDY

EXEDY je svetovni proizvajalec sklopk in menjalnikov. Blagovna znamka EXECY je priznana tudi v motošportu.

www.exedy.com/

AISIN

AISIN

AISIN (prvotni naziv ASCO) je znan japonski proizvajalec sklopk, vodnih črpalk, vodil, ipd...

www.be.aisin-europe.com/en-gb/products/clutch-system/products-clutch-kit

SASIC

SASIC

SASIC je proizvajalec rezervnih delov, katerega tradicija sega v leto 1927. Je vodilno evropsko podjetje za gumjasto-kovinske dele za francoske avtomobile. Visoka kakovost se kaže tudi v sodelovanju z zanesljivimi partnerji.

sasic.fr/en/?noredirect=en_US

HANS PRIES

HANS PRIES

HANS Pries je nemški dobavitelj kakovostnih nadomestnih delov, prodajanih pod blagovno znamko TOPRAN. Je specialist za rezervne dele vozil Volkswagen, Opel, Ford, Mercedes, BMW, Peugeot, Citroen, Renault in Dacia. V asortimanu blagovne znamke lahko najdete konkreten del za določen tip vozila, ki ga

pries.de/

555

555

555 je japonski proizvajalec delov najvišje kakovosti. Osredotočeni so predvsem na japonska in korejska vozila.

www.sankei-555.co.jp/

OCAP

OCAP

OCAP - Italijanski proizvajalec in dobavitelj krmilnih sistemov in vzmetenja. Svoje dele tržijo tako na OE trgu, kot poprodajnem trg.

www.ocap.it/index.php/en/after-1

NKK

NKK

Japonski dobavitelj kakovostnih premium delov sklopke.

/

NEXUS

NEXUS

Ponudba blagovne znamke NEXUS vsebuje več kot 350 artiklov visoko kakovostnih in preizkušenih kompletov sklopk za evropska in azijska vozila. Njihova ponudba se nenehno širi. Znamko je mogoče najti izključno v distribucijskem omrežju Inter Cars!

www.nexusautomotiveinternational.eu/

AUTOFREN

AUTOFREN

AUTOFREN je španski proizvajalec kompletov za popravilo, zavor in sklopk.

www.seinsa.es/