Atraktivna ponudba ATV pnevmatik

Atraktivna ponudba ATV pnevmatik

|

Inter Cars v svoji ponudbi ponuja pnevmatike vodilnih svetovnih proizvajalcev, pa tudi tiste cenovno ugodnejše, manj znane blagovne znamke. Tokrat smo za vas pripravili super ponudbo ATV pnevmatik, seznam katerih si lahko ogledate na sledeči POVEZAVI.

V ponudbi so znamke:

  • Duro
  • Sunf
  • BKT

 

DURO
Duro je zagotovo preizkušena blagovna znamka, ki seže v leto 1945. Duro je z v industriji pnevmatik postal sinonim za varnost, visoko kakovost in dolgo življenjsko dobo pnevmatik. Cilj podjetja je zagotoviti zanesljive pnevmatike po dostopnih cenah.

SUNF
SUNF je proizvajalec pnevmatik na Kitajskem in distribuira pnevmatike po vsem svetu, ki se osredotočajo na industrijo Powersports.  Pnevmatike z blagovno znamko Sun F se proizvajajo z najcenejšimi surovinami, da bi znižali stroške in ciljno usmerili proračunske kupce po vsem svetu. Tekalna površina zagotavlja odličen bočni oprijem in možnosti vsestranske uporabe tudi na blatnem ali peščenem terenu.

BKT
BKT je znan po svoji vrhunski ponudbi radialnih kmetijskih pnevmatik, pa tudi industrijskih in gradbenih vozil. Družba BKT ima sedež v Bombaju, svoj prvi proizvodni obrat pa je odprla leta 1988. Podjetje je razširilo lokacije, da bo lahko služilo mednarodnemu trgu. Od odprtja se je BKT zavezal, da je vodilni na svetovnem trgu pnevmatik za terenske pnevmatike. V njej se prodajajo pnevmatike, izdelane za zemeljska dela, vrtnarske aplikacije, rudarjenje, vožnjo z ATV in še več.

 

Za vse dodatne informacije se obrnite na vašo najbližjo poslovalnico:

Ljubljana: 01 292 76 10,
Maribor: 051 218 273,
Celje: 041 740 035,
Brežice: 041 422 513,
Koper: 05 292 71 12