The Power of ZF Beograd

The Power of ZF Beograd

|

Inter Cars Slovenija je v sodelovanju z dobaviteljem ZF med 7 - 8. junijem 2017 organiziral družaben dogodek s usposabljanjem za svoje stranke v izobraževalnem centru National Driving Academy (NAVAK) v mestu Subotište, oddaljenim 46 km iz Beograda.

Na dan prihoda in po namestitvi v Crown Plaza hotelu v Beogradu je bilo organizirano druženje in večerja ob križarjenju po Donavi in razgledovanju Beograda.
 
Drug dan v centru NAVAK so se po pozdravnem nagovoru gostje razdelili v štiri skupine in razporedili v dodeljene Module , kjer so potekala predavanja, usposabljanja in testne vožnje v okviru ZF produktov.
 
Obiskovalci so imeli priložnost spoznati novostih iz ponudbe produktov ZF in se v praksi z dirkalnimi avtomobili (WRC, F1) preizkusiti v kritičnih situacijah, ki se dogajajo v vsakdanjem življenju.
 
Predavanja so bila razdeljena glede na različne Module:
  • Modul 1 - Vztrajniki (odkrivanje napak, ki se lahko pojavijo v njih, in reklamacije)
  • Modul 2 - Sachs Performance - predstavitev izdelkov za športna in dirkalna vozila (amortizerji in sklopke - Formula 1, sklopka - DMT, amortizerji - WRC)
  • Modul 3 – Testna vožnja osebnih avtomobilov z ustreznimi in neustreznimi amortizerji
  • Modul 4 - TRW predavanje o EPB - električna parkirna zavora.
Po koncu usposabljanja je goste z zaključnimi besedami nagovoril g. Milan Grujić, direktor ZF Srbija, nato so bile podeljene nagrade za obiskovalce.
 
Na koncu druženja so bili štirje obiskovalci izžrebani za vožnjo Formule Predator po NAVAK testni stezi.